home

nieuws

producten

bewegingsanalyse

over Enocent

referenties

links

contact

Bewegingsanalyse van traplopen
 

 

 
 

Minder belastend

Bij de gehalveerde treden van de Easysteppers zijn de opwaartse bewegingen gehalveerd en minder extreem en is het traplopen minder belastend voor de diverse beenspieren.
Bij het traplopen beweegt een been van de ene trede naar de volgende trede. Zodra het been op de volgende trede staat, verplaatst het gewicht hier naartoe. De enkel-, knie- en heupgewrichten veranderen hierbij van hoek. Bij kleine personen is de gewrichtsbuiging en - belasting veel extremer, dan bij lange personen. De beenspieren zijn tijdens de verschillende fasen van de beweging meer of minder actief. Tegelijkertijd blijft bij deze manier van traplopen de vitaliteit, flexibiliteit, kracht en co÷rdinatie behouden. Het maakt niet uit of de Easysteppers links of rechts liggen; dit is een volledige symmetrische beweging video traploopanalyse

Op eigen kracht bewegen Met de Easysteppers kunt u zelfstandig uw trap blijven lopen. Zo blijft u fysiek actief en werkt u aan de conditie van uw spieren, botten, hart en bloedvaten.

Flexibel en vitaal blijven met de Easysteppers
Bewegen zorgt ervoor dat u langer fit blijft en u uw bewegingsvaardigheden traint. Dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, zijn daarbij erg belangrijk. Easysteppers bieden u de mogelijkheid om uw eigen trap te blijven gebruiken en dagelijks te "trainen". Dit "trainen" is essentieel. Trapmijdend gedrag kan leiden tot een verhoogd valrisico.

meer over: Valpreventie en signalering valrisico's...

 Osteoporose of botontkalking  Artrose, gewricht, knie, enkel, heupen
 traplift, tussentreden, trap

"Het zelfherstellend vermogen van uw lichaam, stijgt met een betere conditie!"


Bespaar tot 90% op de
trapliftkosten!